luni, 29 noiembrie 2010

Initium, o fereastra spre mormint

Din ciclul:
"Omul isi sapa groapa cu proprii lui dinti"

 Iata, se intimpla in ROMANIA...
"Românii au consumat deja struguri, cartofi, roşii şi castraveţi, care au fost tratate cu substanţa toxică initium, care poate duce la cancer de colon. De pe loturile experimentale, recoltele au fost vândute sau date, pur şi simplu, localnicilor şi fermelor de vite.
Incredibil! Românii sunt folosiţi la experimente extrem de periculoase fără să ştie! Ţara noastră este prima din lume care a acceptat să folosească un nou fungicid care conţine initium, despre care medicii spun că este cancerigen. Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, a aflat că substanţa a fost testată pe loturi în institutele de cercetare de la Vidra-Ilfov, Braşov şi Valea Călugărească, iar reporterii Click! au fost să verifice informaţia la faţa locului.
Fungicidul, sub denumirea de SOLANIS, a fost folosit in Romania deja din 2009."
SURSA: click.ro la 3 februarie 2010

INITIUM sau ametoctradin, enervin, zampro. Este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine  uluitor de puternic a carui structura chimica se gaseste aici
http://www.alanwood.net/pesticides/ametoctradin.html.
Este un fungicid, atentie, NETESTAT(aprobat de UE pe 9 iulie 2009) si deci nu se cunosc reactiile pe timp mediu sau indelungat. Si iata ca mindra noastra si saraca republica doreste sa fie PRIMA care sa testeze pe cobai(a se citi OAMENI).

ROMANIA prima tara din lume...ce accepta folosirea acestei substante toxice.
potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de vita de vie sa obtina mai rapid o productie de calitate inalta, relateaza publicatia Business Review consultata de Agerpres. Compania germana a indicat ca in afara de produsul continand initium pentru struguri, care va fi disponibil in Romania din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizata si folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de initium pentru culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic si rezultatele au indicat o selectivitate inalta si o eficacitate impotriva vestejirii si a ciupercilor ce ataca plantele.”Agricultorii romani doresc sa concureze cu succes pe piata europeana. Din acest motiv exista un mare interes in domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre de protectie a culturilor, compatibile cu mediul si cu eficacitate sporita, vor permite cultivatorilor de vita de vie si fermierilor sa obtina recolte de buna calitate, avand numai un nivel minim de reziduuri, in concordanta cu normele UE” , a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.Produsele pe baza de initium se vor adauga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alaturi de Enervin, Cabrio Top urmeaza sa devina un produs important in domeniul protectiei plantelor, al strugurilor in Romania, mentioneaza publicatia citata. Totodata, produsele pe baza de initium urmeaza sa fie omologate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010 , dupa care vor urma si alte tari europene.

Daca nu ne-ajungeau E-urile ne baga si initium. Asta e!
Hai sa nu le mai acceptam creierele si sa ne unim. CODEX ALIMENTARIUS isi propune sa ucida 3 MILIARDE de oameni in urmatorii 30 ani.
Traim intr-un film de groaza, asta a devenit Romania lui Decebal, Mihai Viteazu, etc...
Va invit sa va anuntati prieteni, familia, rudele sa citeasca petitia urmatoare:

Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte. Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (sursa: Agentia de Investigatii Media)
si neaparat semnati aderarea:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Organismul rezista mai usor la foame decit la produsele chimice pe care ni le dau ei sa le mincam. Nu va inselati de gustul bun al alimentelor, de marimea fructelor si a legumelor.
Sa mincam cu creierul si nu cu ochii.
Un prim pas este sa cercetam tot ce scrie pe etichetele produselor.
Al doilea pas este sa-i ajutam pe cei ce sustin interzicerea initiumului adica pe prof dr Gh Mencinicopski, Dan Diaconescu, Silviu Alupei, Tudor Barbu si OTV-ul. Ginditi-va ca minoritatea are dreptate.

ROMANIA, TREZESTE-TE !

Va invit sa cititi si un articol despre sare !

ATENTIE!!!
Daca vedeti pe etichete urmatoarele:
 FERITI-VA oameni buni! Va veti convinge ca astia ne vor MOARTEA!
Guvernul roman a ales sa fie prima tara din lume sa foloseasca directivele uneii organizatii nenorocite!

Un comentariu:

  1. Solanis se foloseste la tomate, patlagele, legume
    Enervin se foloseste la struguri
    Zampro se pune la cartofi

    Responsabilii sint Emil Boc, T Basescu, Stelian Fuia

    RăspundețiȘtergere