joi, 13 ianuarie 2011

Protest la statiile de carburant

Protest la benzinarii!

Oameni buni, daca sinteti romani, cu salarii in lei ori valuta, cu vehicule diesel ori pe benzina, deschideti ochii si luati masuri impotriva magnatilor din industria petrolului si a politicienilor alesi de catre noi, electoratul din Romania, tu si eu, platitori de impozite si taxe....

ROMANI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE BENZINARII MULTIMILIARDARI! 

SA-I FACEM SA VADA CE INSEAMNA SA PIARDA BANI. 

PE 17,18, 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. 

SA MERGEM CU BUSUL, CU BICLA SAU PE JOS DAR SA NU MAI ALIMENTAM MASINILE CA SA NU MAI UMPLEM BUZUNARELE CELOR CARE PROFITA DE NOI.

Nu va propun sa nu mai circulam cu autovehiculele sau sa nu alimentati de la vreo statie anume( Petrom, PetromV, Lukoil, OMV, Rompetrol, Agip, etc)!!!

AMINTITI-VA DE 21-22 DEC'89. Politicienii nostri ne-au vindut tara, fabricile si rafinariile. Da, avem si petrol si rafinarii si muuulte statii peco. Si au motiv sa majoreze carburantul in mod nesimtit!

Nu are rost sa ne ascundem pe la cotituri. Toti soferii pot face acest lucru: puteti alimenta din alta tara sau in alte zile. Limitati-va numarul de km parcursi astfel incit sa nu fie necesar sa treceti pe la PECO....

Romania, trezeste-te!

Romania, la lupta!

Cu toate astea, petitiile, protestele si alegerile au demonstrat ca poporul roman nu e solidar! Ne place sa traim in minciuna, foamete, o CRIZA de tot plinsul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu