luni, 29 noiembrie 2010

Initium, o fereastra spre mormint

Din ciclul:
"Omul isi sapa groapa cu proprii lui dinti"

 Iata, se intimpla in ROMANIA...
"Românii au consumat deja struguri, cartofi, roşii şi castraveţi, care au fost tratate cu substanţa toxică initium, care poate duce la cancer de colon. De pe loturile experimentale, recoltele au fost vândute sau date, pur şi simplu, localnicilor şi fermelor de vite.
Incredibil! Românii sunt folosiţi la experimente extrem de periculoase fără să ştie! Ţara noastră este prima din lume care a acceptat să folosească un nou fungicid care conţine initium, despre care medicii spun că este cancerigen. Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, a aflat că substanţa a fost testată pe loturi în institutele de cercetare de la Vidra-Ilfov, Braşov şi Valea Călugărească, iar reporterii Click! au fost să verifice informaţia la faţa locului.
Fungicidul, sub denumirea de SOLANIS, a fost folosit in Romania deja din 2009."
SURSA: click.ro la 3 februarie 2010

INITIUM sau ametoctradin, enervin, zampro. Este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine  uluitor de puternic a carui structura chimica se gaseste aici
http://www.alanwood.net/pesticides/ametoctradin.html.
Este un fungicid, atentie, NETESTAT(aprobat de UE pe 9 iulie 2009) si deci nu se cunosc reactiile pe timp mediu sau indelungat. Si iata ca mindra noastra si saraca republica doreste sa fie PRIMA care sa testeze pe cobai(a se citi OAMENI).

ROMANIA prima tara din lume...ce accepta folosirea acestei substante toxice.
potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de vita de vie sa obtina mai rapid o productie de calitate inalta, relateaza publicatia Business Review consultata de Agerpres. Compania germana a indicat ca in afara de produsul continand initium pentru struguri, care va fi disponibil in Romania din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizata si folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de initium pentru culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic si rezultatele au indicat o selectivitate inalta si o eficacitate impotriva vestejirii si a ciupercilor ce ataca plantele.”Agricultorii romani doresc sa concureze cu succes pe piata europeana. Din acest motiv exista un mare interes in domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre de protectie a culturilor, compatibile cu mediul si cu eficacitate sporita, vor permite cultivatorilor de vita de vie si fermierilor sa obtina recolte de buna calitate, avand numai un nivel minim de reziduuri, in concordanta cu normele UE” , a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.Produsele pe baza de initium se vor adauga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alaturi de Enervin, Cabrio Top urmeaza sa devina un produs important in domeniul protectiei plantelor, al strugurilor in Romania, mentioneaza publicatia citata. Totodata, produsele pe baza de initium urmeaza sa fie omologate in Olanda si Marea Britanie in prima jumatate a anului 2010 , dupa care vor urma si alte tari europene.

Daca nu ne-ajungeau E-urile ne baga si initium. Asta e!
Hai sa nu le mai acceptam creierele si sa ne unim. CODEX ALIMENTARIUS isi propune sa ucida 3 MILIARDE de oameni in urmatorii 30 ani.
Traim intr-un film de groaza, asta a devenit Romania lui Decebal, Mihai Viteazu, etc...
Va invit sa va anuntati prieteni, familia, rudele sa citeasca petitia urmatoare:

Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte. Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (sursa: Agentia de Investigatii Media)
si neaparat semnati aderarea:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Organismul rezista mai usor la foame decit la produsele chimice pe care ni le dau ei sa le mincam. Nu va inselati de gustul bun al alimentelor, de marimea fructelor si a legumelor.
Sa mincam cu creierul si nu cu ochii.
Un prim pas este sa cercetam tot ce scrie pe etichetele produselor.
Al doilea pas este sa-i ajutam pe cei ce sustin interzicerea initiumului adica pe prof dr Gh Mencinicopski, Dan Diaconescu, Silviu Alupei, Tudor Barbu si OTV-ul. Ginditi-va ca minoritatea are dreptate.

ROMANIA, TREZESTE-TE !

Va invit sa cititi si un articol despre sare !

ATENTIE!!!
Daca vedeti pe etichete urmatoarele:
 FERITI-VA oameni buni! Va veti convinge ca astia ne vor MOARTEA!
Guvernul roman a ales sa fie prima tara din lume sa foloseasca directivele uneii organizatii nenorocite!

joi, 25 noiembrie 2010

Sarea, sarea iodata, eventual imbogatita cu flor

Din ciclul:
"Omul isi sapa groapa cu proprii lui dinti"

STIATI CA...
...facem parte dintr-un experiment tare interesant si periculos?!
...ca traim in tara nimanui?
Guvernul Nastase(PSD adica niste comunisti pusi pe genocid) a promulgat o hotarire privind obligativitatea consumului uman de sare iodata. Prin urmare, mindra noastra tara era obligata sa produca, sa comercializeze si sa importe NUMAI sare iodata.  Ani de-a rindul am fost invatati sa consumam numai sare iodata. Insa doar 8000 romani din Romania aveau nevoie de acest element chimic suplimentar. Si iata ca treaba s-a generalizat crezindu-se ca toata populatia va face hipotiroida. Bleah...
Daca nu stiti despre ce vorbesc iata si un ambalaj:



Hai sa va dau si nr legii:
Hotararea de Guvern nr. 568/06.2002 privind obligativitatea consumului uman de sare iodata 

Guvernul boc si basescu nu au facut insa nimic pt. a abroga aceasta HG, desi era foarte simplu: o simpla hotarare a guvernului boc prin care aceasta sa fie abrogata ! Ar fi durat mai putin de 24 de ore sa se faca acest lucru, inclusiv decizia de publicare in Monitorul Oficial. Se pare ca singurii indignati am ramas noi, cei care nu facem parte din clasa “demnitarilor”. Nu stiu cum isi sareaza capetenia mincarea.




Necesarul de iod
În anul 1850 s-a stabilit că iodul este un element chimic esenţial pentru organismele vii. Necesarul zilnic de iod este de 100–200 μg. Importanţa acestuia la om şi animale se manifestă prin biosinteza hormonilor tiroidieni (tiroxina şi triiodotironina) şi prin prevenirea formării guşii. Cantitatea minimă de iod absorbită pentru a preveni guşa este de 70 micrograme pe zi. În Regatul Unit, valoarea de referinţă este dublă ca măsură de precauţie.(SUPRADOZARE CONSTIENTA SI PERICULOASA). O limită superioară de siguranţă este de 1 mg/zi, existând riscul afectării tiroidei în cazul depăşirii acestei doze.

Cititi si convingeti-va(e necesar sa notati!):

Iata continutul de iod din 100 g din urmatoarele alimente:
• hering – 66 micrograme
• lactate – 4-11 micrograme
• creveti – 190 micrograme
• legume – 1-10 micrograme
• stridii – 60 micrograme
• laminaria (alge) – 0,3 g
• pastrav – 3,5 micrograme
• oua de pasare – 10 micrograme
• carne – 3 micrograme





Ok, pina aici, hai sa va spun si cum se obtine IOD-ul.

Dintre numeroasele amplasamente unde există minerale cu conţinut de iod, doar două sunt exploatate ca sursă de iod: un mineral din Chile (caliche) şi câmpurile petroliere din Japonia şi Statele Unite. În caliche se găseşte, care este principalul produs în activităţile miniere şi cantităţi mici de iodat de sodiu şi iodură de sodiu. În timpul flotarii minereului şi producerii azotatului de sodiu pur se extrage iodatul de sodiu şi iodura de sodiu. Concentraţia relativ mare de iod în caliche şi dezvoltarea mineritului intensiv, practicat în ultimii ani, au propulsat statul chilian în poziţie de lider mondial la producţia de iod în 2007.

Majoritatea producătorilor de iod utilizează ca materie primă apele saline prezente în zăcămintele de gaz natural. Câmpul de gaze naturale japonez din partea estică din Minami Kanto şi cel din nord-vestul Oklahomei, Bazinul Anadarko, Statele Unite ale Americii sunt două surse de apă salină bogate în iod. Acestea au o temperatură de peste 60 °C datorită adâncimii la care se găsesc sursele. Mai întâi, apa este purificată şi acidulată prin utilizarea acidului sulfuric, apoi iodura este oxidată la iod cu ajutorul clorului. Rezultatul este o soluţie de iod diluată care necesită o procedură de concentrare. În acest scop, soluţia este barbotată cu aer, cauzând evaporarea iodului, dirijat apoi spre o coloană de absorbţie cu acid în care se adaugă dioxid de sulf — folosit pentru reducerea elementului chimic căutat. Acidul iodhidric reacţionează cu clorul producând precipitarea iodului, iar după filtrare şi purificare, iodul astfel obţinut este aglomerat. Reacţiile chimice în procesul descris sunt prezentate mai jos:



2 HI + Cl2 → I2↑ + 2 HCl
I2 + 2 H2O + SO2 → 2 HI + H2SO4
2 HI + Cl2 → I2↓ + 2 HCl


(uf, grea e chimia pentru omul de rind..., aducatoare de profit pentru capetenie si ucigatoare pentru nestiutori)
Producţia iodului prin electroliza apei de mare nu este o metodă agreată din cauza insuficienţei iodului din apă şi consumului foarte mare de energie electrică implicat în procesul electrolizei. O altă sursă de iod este varecul, folosit ca sursă primară în secolul al XIX-lea, actualmente el nemafiind folosit întrucât randamentul economic al metodei de extragere nu este satisfăcător.
Mostrele comerciale de iod solid conţin impurităţi în proporţie ridicată; acestea pot fi înlăturate prin sublimarea şi apoi desublimarea vaporilor rezultaţi. O compoziţie ultrapură de iod poate fi obţinută prin reacţia iodurii de potasiu cu sulfatul de cupru (II), care are ca produs de reacţie iodura de cupru (II). Aceasta se va descompune în iodură de cupru (I) şi iod molecular:



Cu2+ + 2 I → CuI2
2 CuI2 → 2 CuI + I2
În laborator pot fi utilizate diverse metode de izolare a iodului, de exemplu izolarea analoagă a halogenurilor: oxidarea iodului din acidul iodhidric cu ajutorul dioxidului de mangan. (Sursa: wikipedia)
DECI MINCAM CHIMIEEEEE !
ACUM, daca ati fost atenti mai sus, nu stiu daca vreti sa mincati sare cu iod obtinut din atitea procese chimice. Eu NUUUU! Si oricum, de peste 10 ani MANINC NESARAT si nu am nicio GUSA. Evident ca mincarea fara pic de sare nu are gust si ca atare folosesc foarte putina la dresul mincarii preparate.

Iata si CONSECINTELE FOLOSIRII UNIVERSALE A IODULUI: 
-hipertiroidii induse la  eutiroidieni; 
-creşterea ratei cancerelor tiroidiene. Într-un studiu din Tasmania rata a crescut de trei ori  la persoanele peste 49 de ani; 
-creşterea volumului glandei tiroide, de la 4,8 ml la 8,6 ml, într-un studiu publicat de European Journal 2000 Ana de Premawardhana L
-iodul urinar a crescut, după acelaşi studiu de la 105 la 152 microg/l  
-afectarea vederii prin toxicitate directă asupra retinei (pigmentul epitelial retinian) demonstrat de Singalavanija A şi colaboratorii folosindu-se de electronoretinografie, potenţiale vizuale evocate (VEP) şi angiografia fundului de ochi cu fluoresceină(FA); 
-creşterea constantă a Basedow-ului autoimun; 
-hipotiroidie indusă prin iod ; 
-tiroidită Hashimoto; 
-creşterea incidenţei cancerelor tiroidiene papilare ; 
-după D. A. Koutras de la Departement of Clinical Therapeutics, Universitatea Atena, iodarea alimentelor poate avea următoarele efecte asupra tiroidei

Deci sa nu intram in alte amanunte medicale...
Traim intr-un sat fara ciini, aceasta Romanie condusa de niste comunisti. Hai sa stam strimb si sa judecam drept. 

Sare din Franta!!! cu iod+fluor
Ce putem face sa ne salvam?

O prima masura este sa reducem consumul de sare(sau sa-l eliminam!)
O alta masura este sa schimbam sarea de bucatarie si sa cautam sare gema, bulgare de sare si sa verificam pe ambalaj daca exista in continut IOD!
O masura ar fi sa semnam cu toti petitia de mai jos. Sunati-va prietenii si rudele si anuntati-i sa semneze petitia si sa se informeze despre sare si iod!



Va recomand tuturor sa semnati petitia “Fara E 536 si iod in sarea alimentara!”
http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_e_536_si_iod_in_sarea_alimentara_-p33693052.html


STATI !!! Nu am terminat, despre FEROCIANURA DE POTASIU nu v-am povestit.
Iodul ca iodul, dar voua va convine sa fiti otraviti in fiecare zi? E563 ferocianura de potasiu care la 100 grade Celsius se transforma in cianura de potasiu(ce spuneti romani?), care e periculoasa. Deci de fiecare data cand pui sare in mancare iti pui si putina otrava. Suntem otraviti cu buna stiinta si lumea accepta.
Sare imbogatita cu I si F

Pentru ca sarea fina iodata sa nu se aglomereze la umiditate se pun ANTIAGLOMERANTI ca E535 si E536. Acestia sunt cianhidre (ferocianuri) care la temperaturi de 80-90 de grade Celsius se descompun.(adica la prepararea mincarii pe foc).  

Impreuna cu potasiul eliberat se transforma in cianhidra de potasiu, sau altfel spus… cianura. 

BRR! Otrava extrem de toxica.

 

 


Sarea din Franta
  

Nu v-am convins?

Roman, ni se pregateste un GENOCID! Nu ne-au omorit cu vaccinurile NH1, etc vor sa ne decimeze si prin alte metode. Sistemul sanitar din Romania este la pamint iar "prostimea" saraca nu are bani sa se trateze! Se foloseste intens obligativitatea sub forma unei bune functionari aorganismului si preventiv.

Acesta este inceputul sfirsitului, The End-ul mediatizat...Pregatiti-va si cercetati tot ce inghititi. 

Sa va mai spun ca E535 si E536 conduc la: boli cardiace ischemice, accelerarea proceselor de ateroscleroza, toxicitatea indusa de ferocianura de sodiu sau potasiu.

Dupa cum se vede, sarea franceza este imbogatita cu IOD si FLOR !!!



Va invit sa cititi si un articol despre initium.
ATENTIE!!!
Daca vedeti pe etichete urmatoarele:
 FERITI-VA oameni buni! Va veti convinge ca astia ne vor MOARTEA!
Guvernul roman a ales sa fie prima tara din lume sa foloseasca directivele uneii organizatii nenorocite!

miercuri, 17 noiembrie 2010

Recesiunea si micile afaceri

O persoana de succes isi stabileste de obicei telurile nu foarte departe fata de succesele anterioare. In felul acesta este sigur ca va reusi sa-si atinga aspiratiile.  
(Kurt Lewin )

De vreo 2 ani, zilnic aud cuvintul "Criza". M-am documentat putin si iata ce am aflat:
"criza" este o manifestare violentă a contradicțiilor (economice, politice, ideologice, militare etc.)
Ne putem intilni cu:
i) criza economică care reprezinta o fază a ciclului economic în care se formează un surplus relativ de mărfuri în raport cu capacitatea de cumpărare limitată a populației, ceea ce duce la scăderea producției, la falimente, șomaj etc.;
ii)criza energetică reprezentind un fenomen complex care se manifestă prin insuficiența resurselor energetice clasice. 
Eu as adauga si criza de guvern care se regaseste in majoritatea tarilor.

Tinar fiind am cunoscut si perioade bune, in care afacerile mergeau brici. Totul era sa alergi cit de cit sau sa dai niste telefoane, si sa stresezi clientul. 
2010....
M-am tot gindit....ce-ar mai merge acum? Nu-i nevoie sa fi MARE...e criza si nu poti sa te imbogatesti...dar sa supravietuiesti? Da, macar sa supravietuiesti normal, tu si familia ta!
Dar cum?
Aia nu merge, nici cealalata, din stinga te-mpunge careva, din dreapta ti se pun piedici! Auzi de impozite forfetare, de legi aberante, ca trebuie sa cunosti pe cineva in consiliu local, bine pozitionat...
Mi se face greata....formalitati si taxe aberante, vorba lui Ilie Moromete de parca m-as c_ca bani. Pai n-ar fi bine?! Avem o multime de detergenti sa-i spalam.

Se face ca de 6-7 ani am pe micuta ulita o...covrigarie. 20 de banuti covrigul, nu stiu cite grame dar nu conteaza acum. Deseori imi zic ca acesti colaci din faina nu-s pentru oamenii care mucesc. Ei au nevoie de haleala si nu covrigi. Totusi, nu stiu cum se face ca straduta mea e des circulata din ast motiv: ambulante, politie, jandarmi, pensionari, copii, muncitori. Ptiu...n-as fi zis acum 5 ani ca business-ul asta va merge. Omul are masinile proprii de distributie, masini de lux, casa cu etaj, doar ce se vede la exterior.
Dovada-i simpla...simigeriile si tarabele-s la toate colturile. 
Numai sa treci pe linga un chiosc ca ti se face pofta...
Daca e perioada postului atunci sigur nu faci fata. Am vazut ca vecinul meu afacerist cu covrigei lucreaza in 3 schimburi cu citiva oameni. 
Interesanta afacere, desi la prima vedere sint multi concurenti. Dar fiecare se descurca din moment ce sint multe tarabe si chioscuri. Si se vind in orice sezon, fie ca sint simpli, unsi cu miere, cu susan si mac. Oricine ar vrea un covrig cald.

Pai materia prima e ieftina....avem griu, faina si mori din belsug in Romania
Capitalul uman, la fel, avem de unde alege.
Avem nevoie de macar 10 mii de euro pt utilaje si minim 20mp.
Hai sa ne gindim si la profit...de la 1000 euro pentru fiecare chiosc dupa ce ti-ai achitat salariile. Si, important, utilajele le poti amortiza intr-un an.
Eu am gasit pe http://covrigarie.ideideafaceri.ro citeva detalii.
Poate va tenteaza ideea de afacere


va urma

luni, 15 noiembrie 2010

Absent nemotivat

Saptamina trecuta s-au implinit 40 zile de la moartea Elenei Basescu, mama presedintelui republicii. Familia, prietenii si vecinii i-au facut pomenirea printr-o pomana.
Ei, asa e normal la crestinii ortodocsi. ce nu mi se pare normal e ca Matrozul Chior a lipsit de la sfintul parastas. Cum e posibil ca baiatul mamii cel iubit sa fie absent?
V-ati intrebat?
Eu da!
Ce a facut presedintele marinar in acest timp?
Simplu, daca nu stiati, Pazvante Chiorul a plecat in mare secret la o clinica oncologica vieneze. In mare secret, Pacientul National, a mers la niste sedinte de chimioterapie. Iata inca o dovada ca marinarul Romaniei este un mare mincinos, bolnavul national sustinind ca este sanatos tun.

Dragii mei, sintem condusi de un mincinos. "Muribundul Baselu" nu se mai poate concentra la activitatea zilnica...ce sa mai vorbim ca si-a luat angajamentul in 2009 sa faca parlament unicameral...

Va invit sa descoperiti un articol interesant editat de Ziarul Tricolorul.

PS: numele persoanelor din aceasta postare sint XXXX ! Retineti esentialul ca avem o conducere de nota 10.

Precuvintare

Dragii mei,
va scriu acum, la final de 2010, intr-un ceas tirziu. Mi-e groaza de cele 2 decenii post-decembriste.
Revolte, saracie, politica facuta aiurea si menita sa conduca la infometarea populatiei.
Pe scurt, imi voi exprima gindurile liber despre romani si Romania.
Nu i-am apucat pe Burebista, Decebal, Tepes, Cuza, Carol I ori Dej dar si fara ochelari se vede foarte bine incotro ne indreptam.
Dragii mei, fie-va groaza de capii acestei republici si ginditi-va ce e de facut!
Ginditi-va ce v-au facut ei de ati ajuns saraci!
Ginditi-va si rugati-va sa iesim odata din criza!
Dragilor, nu mergeti cu majoritatea ! "Majoritatea" nu gindesc....
20 ani am fost mintiti ! Stiati?! Poate ca da! Eu m-am saturat sa fiu condus de niste mincinosi.
Hai sa aflam adevarul impreuna!
"Istoria ne invata ca oamenii nu au invatat niciodata din istorie" (George Bernard Shaw)

fiti intelepti si plini de rivna pentru adevar
Dan Alexe